ролен цифров печат

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО НА ПЕЧАТ

Защо ролен цифров печат:
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО НА ПЕЧАТ

висока разделителна способност, непрекъснат денситометричен контрол, пълна повторяемост във времето и различните тиражи, печат върху всички познати материали за самозалепни етикети.

МИНИМАЛНИ РАЗХОДИ

няма разходи за подготовка, филми, клишета и материал за пробни, честите промени на етикетите и тяхното съдържание не се отразяват на цената.

ГРУПОВО ПЕЧАТАНЕ

опцията групово печатане дава възможност да се напечатат няколко проекта (етикети от серията) в един тираж, което е невъзможно в конвенционалния печат.

ЕДИН ОТПЕЧАТЪК

изработването на пробен печат и прототипи е лесно и достъпно за тези, които все още не са сигурни в дизайна ще доставим един отпечатък с различни варианти на дизайна, до вашето бюро.

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ В ТИРАЖА НА ЕТИКЕТИТЕ

няма минимални изисквания за броя на етикетите, можете да съберете отделни заявки от една серия и ще получите групова цена.

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ В ДИЗАЙНА НА ЕТИКЕТИТЕ

няма ограничение на цветовете и използваните ефекти от дизайнерите, приемете броя цветове като нещо безплатно. Можем да създаваме последователност от различни изображения през цялата ролка в един тираж.

ПЕЧАТ НА ПРОМЕНЛИВИ ДАННИ

номериране, променливи баркодове, персонализация, брандиране за конкретен клиент и други променливи данни

НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ МЕТАЛИЗИРАНИ ЦВЕТОВЕ

директен печат върху метализиран материал осигурява неограничен брой цветове на един етикет

ПЕЧАТ ВЪРХУ ВСИЧКИ ПОЗНАТИ МАТЕРИАЛИ

технологията позволява печат върху всички познати материали за самозалепни етикети

БЕЗПЛАТНА УПОТРЕБА НА НАЛИЧНИТЕ ЩАНЦИ

възможност да използвате нашата база от налични щанци, със стандартни форми и размери, създадена до момента. Ако нямаме вашата щанца ще се наложи да я заплатите.